Logg inn for å få tilpasset hjelp med Fran Bow.
Offisiell kundestøtte
E-post: franbowgamehelp@gmail.com
Fransk
Portugisisk – Brasil
Se alle 6 støttede språk
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • OS: 7+
    • Prosessor: 1.7 GHz Dual Core
    • Minne: 2 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 260, ATI Radeon 4870 HD, or equivalent card with at least 512 MB VRAM
    • Lagring: 5 GB tilgjengelig plass
    • Lydkort: DirectX Compatible Sound Card
    Minimum:
    • OS: Game Maker Legacy: 10.11 through 10.14 only - Fran Bow: 10.15 (MacOS Catalina) and above 64-bit OS
    • Prosessor: Intel Core Duo
    • Minne: 2 GB RAM
    • Grafikk: ATI Radeon HD 4850, NVIDIA GeForce GT 120, or equivalent card with at least 512 MB VRAM
    • Lagring: 5 GB tilgjengelig plass
    • Tilleggsmerknader: For Macs still running the 32-bit MacOS (MacOS 10.11 through 10.14), select the Legacy Fran Bow choice when running the game. For Macs running a 64-bit OS (MacOS 10.15 Catalina and above), select the Fran Bow choice to run the game.
* Fra og med den 15. februar 2024 kommer ikke Steam-klienten til å støtte 32-biters spill, eller macOS 10.14 eller lavere.
    Minimum:
    • OS: Ubuntu 12.04 LTS
    • Prosessor: 1.7 GHz Dual Core
    • Minne: 2 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 260, ATI Radeon 4870 HD, or equivalent card with at least 512 MB VRAM
    • Lagring: 5 GB tilgjengelig plass