Steam Deck
Hvad kan vi hjælpe med?
Vælg den enhed eller funktion, som du har problemer med. Du bliver sendt over til en fejlfindingsartikel, hvor du kan åbne en supportsag, hvis vi har brug for flere oplysninger for at hjælpe dig.

Fejlfinding og hjælp til enhed Hjælp til at sætte min Steam Deck i dockingstationen Hjælp til softwareproblemer Jeg har brug for hjælp med betaling eller forsendelse Kontakt Steam Support
Gå til iFixit for reservedele og reparationsvejledninger
Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Angiv venligst din e-mailadresse, så vi kan kommunikere med dig.
Hvis dit problem kræver en reservedel eller ombytning af dit produkt, bedes du oplyse din adresse nedenunder.
Steam Deck: Under QR-koden nede til højre på bagsiden
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.