Steam Deck
Hva kan vi hjelpe deg med?
Velg enheten eller funksjonen som du har problemer med. Du sendes videre til en feilsøkingsartikkel der du kan åpne en støttesak, hvis vi trenger mer informasjon for å kunne hjelpe deg.

Feilsøking og hjelp med enheten Hjelp med å dokke Steam Deck Hjelp med programvareproblemer Jeg trenger hjelp med betaling eller forsendelse Kontakt Steams kundestøtte
Gå til iFixit for deler og reparasjonsveiledninger
Slipp filer her for å vedlegge dem i forespørselen
Gi oss e-postadressen din, slik at vi kan kommunisere med deg.
Hvis problemet kan kreve erstatningsdeler eller en erstatning av produktet, skriv inn leveringsadressen din nedenfor.
Steam Deck: På bakre overflate, nede til høyre. Begynner med «FX», «FW» eller «FV».