Du valgte problemet: Jeg har problemer med en Steam-familie

STEAM

STEAM-FAMILIER

SUPPORT

Steam-familier
Med Steam-familier kan op til seks personer danne en gruppe, som kan spille spil fra hinandens biblioteker, og voksne familiemedlemmer kan indstille forældrekontrol for børnemedlemmer.

Hvis du har problemer med en Steam-familie, så læs de ofte stillede spørgsmål om Steam-familier for mere information. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.
Steam-familier: Brugervejledning og ofte stillede spørgsmål Administrer din Steam-familie
Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.