Logg inn for å få tilpasset hjelp med Keep Talking and Nobody Explodes.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Offisiell kundestøtte
E-post: support@keeptalkinggame.com
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk
Engelsk
Japansk
Spansk – Spania
Nederlandsk
Polsk
Rumensk
Tyrkisk
Spansk – Latin-Amerika
Italiensk
Finsk
Portugisisk – Brasil
Russisk
Forenklet kinesisk
Fransk
Tysk
Arabisk
Tsjekkisk
Dansk
Ungarsk
Koreansk
Portugisisk – Portugal
Svensk
Thai
Tradisjonell kinesisk
Ukrainsk
Se alle 26 støttede språk
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • OS *: Windows 7 or higher
    • Prosessor: 1.5 Ghz
    • Minne: 2 GB RAM
    • Grafikk: 256MB DirectX 9 or higher
    • Lagring: 1 GB tilgjengelig plass
    • VR-støtte: SteamVR or Oculus PC
    • Tilleggsmerknader: A printed copy of the Bomb Defusal Manual or an additional web-enabled device to view the Bomb Defusal Manual is required. The Bomb Defusal Manual is freely available at www.bombmanual.com . HTC Vive or Oculus Rift/DK2 required for VR play. Gamepad or motion controllers required for VR play.
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.
    Minimum:
    • OS: OS X 10.9 (Mavericks) or later
    • Prosessor: 1.5GHz Intel Processor
    • Grafikk: 256MB or higher
    • Lagring: 1 GB tilgjengelig plass
    • Tilleggsmerknader: A printed copy of the Bomb Defusal Manual or an additional web-enabled device to view the Bomb Defusal Manual is required. The Bomb Defusal Manual is freely available at www.bombmanual.com . Virtual reality not supported.
    Minimum:
    • OS: Ubuntu 16.04 or later
    • Prosessor: 1.5GHz Intel Processor
    • Grafikk: OpenGL 3.2 support, 256MB or higher
    • Tilleggsmerknader: A printed copy of the Bomb Defusal Manual or an additional web-enabled device to view the Bomb Defusal Manual is required. The Bomb Defusal Manual is freely available at www.bombmanual.com. Virtual reality not supported.