Logg inn for å få tilpasset hjelp med NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk Støttes ikke
Engelsk
Fransk
Italiensk
Tysk
Spansk – Spania
Arabisk
Polsk
Russisk
Japansk
Portugisisk – Brasil
Thai
Koreansk
Tradisjonell kinesisk
Se alle 13 støttede språk
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Minimum:
    • OS *: Windows (64bit) 7 or higher up to date
    • Prosessor: Intel Core2 Duo, 3.0GHz - AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+ 3.2GHz
    • Minne: 2 GB RAM
    • Grafikk: 1024 MB video card
    • DirectX: Versjon 11
    • Lagring: 40 GB tilgjengelig plass