Log på for at få personlig hjælp til Grand Theft Auto V.
Vi er kede af at høre du har haft problemer med dette spil.
Her er information fra butikken og fællesskabet, som vi håber vil hjælpe dig med at finde en løsning.
Støtte til dette produkt gives af:
Udgiver
Udvikler
Grænseflade Lyd Undertekster
Dansk Ikke understøttet
Engelsk
Fransk
Italiensk
Tysk
Spansk – Spanien
Koreansk
Polsk
Portugisisk – Brasilien
Russisk
Traditionelt kinesisk
Japansk
Forenklet kinesisk
Spansk – Latinamerika
Se alle 13 understøttede sprog
Steam-fællesskabsdiskussioner   Vis alle
Fællesskabsdiskussionerne stiller et fora til rådighed, hvor du kan snakke med andre brugere, der spiller det samme spil, og hvor du kan foreslå løsninger til diverse problemer. Spiludviklere holder ofte øje med disse diskussioner for at opdage fejl og mangler.

Systemkrav

Minimum:
    • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
    • Styresystem: Windows 10 64 bit
    • Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
    • Hukommelse: 4 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10.1, 11)
    • Diskplads: 110 GB tilgængelig plads
    • Lydkort: 100 % DirectX 10-kompatibel
    • Yderligere bemærkninger: Over tid vil downloadindhold og programmeringsændringer ændre systemkravene for dette spil. Forhør dig hos din hardwareforhandler og på www.rockstargames.com/support efter de aktuelle informationer om kompatibilitet. Nogle systemkomponenter såsom mobile chipsæt, integreret, og AGP-grafikkort kan være inkompatible. Specifikationer, der ikke er nævnt, understøttes muligvis ikke af udgiveren. Andre krav: Installering og onlinespil kræver login til Rockstar Games Social Club-netværket (min. 13 år); internetforbindelse påkrævet for aktivering, onlinespil og periodevis berettigelsesgodkendelse; påkrævede softwareinstalleringer inkluderer Rockstar Social Club-platformen, DirectX, Chromium og Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package og autentifikationssoftware, der genkender bestemte hardwareegenskaber for berettigelse, administration af digitale rettigheder, system og andre supportformål. ENGANGSREGISTRERING AF SERIENUMMER VIA INTERNETTET ER PÅKRÆVET; REGISTRERING ER BEGRÆNSET TIL EN ROCKSTAR SOCIAL CLUB-KONTO (MIN. 13 ÅR) PR. SERIENUMMER; KUN ET PC-LOGIN TILLADT PER SOCIAL CLUB-KONTO PÅ ET GIVENT TIDSPUNKT; SERIENUMRE KAN IKKE OVERFØRES, NÅR DE ER BRUGT; SOCIAL CLUB-KONTI KAN IKEK OVERØRES. Partnerkrav: Læs venligts denne sides brugsbetingelser, før du køber denne software.
    Anbefalet:
    • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
    • Styresystem: Windows 10 64 bit
    • Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2 GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4 GHZ (8 CPUs)
    • Hukommelse: 8 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA GTX 660 2 GB / AMD HD7870 2 GB
    • Diskplads: 110 GB tilgængelig plads
    • Lydkort: 100 % DirectX 10-kompatibel