Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Grand Theft Auto V.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
italia
saksa
espanja – Espanja
korea
puola
portugali – Brasilia
venäjä
kiina (perinteinen)
japani
kiina (yksinkertaistettu)
espanja – Lat. Am.
Näytä kaikki 13 tuettua kieltä
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Vähintään:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64 Bit
    • Suoritin: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2,40 GHz (neliydin) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (neliydin) @ 2,5 GHz
    • Muisti: 4 GB RAM
    • Grafiikka: NVIDIA 9800 GT 1 Gt / AMD HD 4870 1 Gt (DX 10, 10.1, 11)
    • Tallennus: 110 GB kiintolevytilaa
    • Äänikortti: 100 % DirectX 10 yhteensopiva
    • Lisätietoja: Ladattava sisältö ja ohjelmistoon tehtävät muutokset muuttavat ajan myötä tämän pelin järjestelmävaatimuksia. Tarkista nykyiset yhteensopivuustiedot laitteiston valmistajalta ja osoitteesta www.rockstargames.com/support. Jotkin järjestelmäkomponentit, kuten mobiilipiirisarjat sekä integroidut ja AGP-näytönohjaimet, saattavat olla yhteensopimattomia. Julkaisija ei välttämättä tue listaamattomia tuotteita. Muut vaatimukset: Asennus ja verkkopeli vaativat kirjautumisen Rockstar Games Social Club -verkkoon (13+); aktivointi, verkkopeli ja ajoittainen oikeustarkistus vaativat Internet-yhteyden; vaadittavia ohjelmistoasennuksia ovat Rockstar Games Social Club -laitealusta, DirectX, Chromium ja Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, sen lisäksi vaaditaan myös varmennussovellus, joka tunnistaa tiettyjä laitteistopiirteitä käyttöoikeuden, käyttöoikeuksien hallinnan, järjestelmän ja muiden tukitarkoitusten vuoksi. VAATII KERTAKÄYTTÖISEN KOODIN REKISTERÖINNIN INTERNETIN KAUTTA; REKISTERÖINTI ON RAJOITETTU YHTEEN ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB -TILIIN (13+) PER KOODI; VAIN YKSI PC VOI KIRJAUTUA YHDELLE SOCIAL CLUB -TILILLE KERRALLAAN; KOODEJA EI VOIDA SIIRTÄÄ KÄYTÖN JÄLKEEN ETEENPÄIN; SOCIAL CLUB -TILEJÄ EI VOIDA SIIRTÄÄ. Kumppanivaatimukset: Lue tämän sivuston palveluehdot ennen tämän ohjelmiston ostamista.
    Suositus:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64 Bit
    • Suoritin: Intel Core i5 3470 @ 3,2 GHz (neliydin) / AMD X8 FX-8350 @ 4 GHz (kahdeksanydin)
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: NVIDIA GTX 660 2 Gt / AMD HD7870 2 Gt
    • Tallennus: 110 GB kiintolevytilaa
    • Äänikortti: 100 % DirectX 10 yhteensopiva