Steamworks Support
Du valgte problemet: Jeg har et spørgsmål om Steam-distribuering
Generelle spørgsmål om Steam-distribuering

Søger du generel hjælp til Steam-distribuering? Brug formularen nedenfor til at beskrive dit problem.

Hvis du er en eksisterende Steamworks-partner, skal du logge ind først, så vi kan bekræfte dine kontooplysninger og hjælpe dig bedst muligt. Hvis du endnu ikke er en Steamworks-partner, bedes du inkludere så mange oplysninger som muligt.

Se de ofte stillede spørgsmål om distribuering Se de ofte stillede spørgsmål omkring betalinger, bank og skat
Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.