Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor STAR WARS™ Empire at War: Gold Pack.
Het spijt ons te horen dat je problemen met dit spel ondervindt.
Hier is informatie van de winkel en de community waar je hopelijk een oplossing kunt vinden.
Ondersteuning voor dit product wordt geleverd door:
Ontwikkelaar
Interface Spraak Ondertiteling
Nederlands Niet ondersteund
Engels
Frans
Italiaans
Duits
Spaans - Spanje
Alle 5 ondersteunde talen weergeven
Titel: STAR WARS™ Empire at War - Gold Pack
Genre: Strategie
Ontwikkelaar: Petroglyph
Uitgever: LucasArts, Lucasfilm, Disney
Franchise: Star Wars
Uitgavedatum: 16 feb 2006
Steam Community-discussies   Alles weergeven
In communitydiscussies kun je praten met andere gebruikers die het spel spelen en oplossingen voor problemen voorstellen. Spelontwikkelaars houden deze discussies vaak in de gaten om problemen op te merken.

Systeemeisen

Minimum:
    • Computer: 100% DirectX 9.0c compatible computer
    • Processor: Intel Pentium III 1.0GHz or AMD Athlon 1.0 GHz
    • OS *: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7
    • RAM: 512 MB
    • Graphics Card: 64 MB graphics card with Shader Model 2.0 support / ATI Radeon 9600 / NVIDIA 7200 / Intel 965
    • Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible PCI, USB, or Onboard Audio Device
    • Internet: 56kbps or faster connection (required for multiplayer only)
    Recommended:
    • Computer: 100% DirectX 9.0c compatible computer
    • Processor: Intel Pentium Dual Core CPU
    • OS *: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7
    • RAM: 1 GB
    • Graphics Card: 256 MB graphics card with Shader Model 3.0 support / ATI Radeon X1900 / NVIDIA 8600
    • Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible PCI, USB, or Onboard Audio Device
    • Internet: 1.5Mb DSL/Cable connection (required for multiplayer only)
* Vanaf 1 januari 2024 ondersteunt de Steam-client alleen Windows 10 en latere versies.