Logg inn for å få tilpasset hjelp med STAR WARS™ Empire at War: Gold Pack.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Utvikler
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk Støttes ikke
Engelsk
Fransk
Italiensk
Tysk
Spansk – Spania
Se alle 5 støttede språk
Tittel: STAR WARS™ Empire at War - Gold Pack
Sjanger: Strategi
Utvikler: Petroglyph
Serie: Star Wars
Utgivelsesdato: 16. feb. 2006
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Minimum:
    • Computer: 100% DirectX 9.0c compatible computer
    • Processor: Intel Pentium III 1.0GHz or AMD Athlon 1.0 GHz
    • OS *: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7
    • RAM: 512 MB
    • Graphics Card: 64 MB graphics card with Shader Model 2.0 support / ATI Radeon 9600 / NVIDIA 7200 / Intel 965
    • Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible PCI, USB, or Onboard Audio Device
    • Internet: 56kbps or faster connection (required for multiplayer only)
    Recommended:
    • Computer: 100% DirectX 9.0c compatible computer
    • Processor: Intel Pentium Dual Core CPU
    • OS *: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7
    • RAM: 1 GB
    • Graphics Card: 256 MB graphics card with Shader Model 3.0 support / ATI Radeon X1900 / NVIDIA 8600
    • Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible PCI, USB, or Onboard Audio Device
    • Internet: 1.5Mb DSL/Cable connection (required for multiplayer only)