Logga in för att få personlig hjälp med STAR WARS™ Empire at War: Gold Pack.
Vi beklagar att du har problem med det här spelet.
Här finns information från butiken och gemenskapen som vi hoppas kan hjälpa dig hitta en lösning.
Support för denna produkt ges av:
Utvecklare
Gränssnitt Fullt ljud Undertexter
Svenska Stöds inte
Engelska
Franska
Italienska
Tyska
spanska – Spanien
Se alla 5 språk som stöds
Titel: STAR WARS™ Empire at War - Gold Pack
Genre: Strategi
Utvecklare: Petroglyph
Utgivare: LucasArts, Lucasfilm, Disney
Franchise: Star Wars
Utgivningsdatum: 16 feb, 2006
Diskussioner i Steams gemenskap   Visa alla
Gemenskapsdiskussioner erbjuder en plats där man kan prata med andra använder som spelar samma spel och föreslå lösningar på problem. Spelutvecklare övervakar ofta dessa diskussioner för att leta efter problem.

Systemkrav

Minimum:
    • Dator: 100% DirektX 9.0c-kompatibel dator
    • Processor: Intel Pentium III 1.0GHz eller AMD Athlon 1.0 GHz
    • Operativsystem: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7
    • RAM: 512 MB
    • Grafikkort: 64 MB grafikkort med stöd för Shader Model 2.0 / ATI Radeon 9600 / NVIDIA 7200 / Intel 965
    • Ljudkort: 100% DirektX 9.0c-kompatibelt PCI, USB, eller inbygg ljudenhet
    • Internet: 56kbps eller snabbare anslutning (krävs endast för flerspelarläge)
    Rekommenderat:
    • Dator: 100% DirektX 9.0c-kompatibel dator
    • Processor: Intel Pentium Dual Core-CPU
    • Operativsystem: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7
    • RAM: 1 GB
    • Grafikkort: 256 MB grafikkort med stöd för Shader Model 3.0 / ATI Radeon X1900 / NVIDIA 8600
    • Ljudkort: 100% DirektX 9.0c-kompatibelt PCI, USB, eller inbygg ljudenhet
    • Internet: 1.5MB DSL/kabel-nslutning (krävs endast för flerspelarläge)