Logg inn for å få tilpasset hjelp med Arma 3.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Offisiell kundestøtte
E-post: support@bohemia.net
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk Støttes ikke
Engelsk
Fransk
Italiensk
Tysk
Spansk – Spania
Tsjekkisk
Polsk
Portugisisk – Brasil
Russisk
Japansk
Koreansk
Forenklet kinesisk
Tradisjonell kinesisk
Tyrkisk
Se alle 14 støttede språk

Systemkrav

Windows
macOS
    Minimum:
    • OS: Windows 7 SP1 (64bit)
    • Processor: Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
    • Memory: 4 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GeForce 9800GT / AMD Radeon HD 5670 / Intel HD Graphics 4000 with 512 MB VRAM
    • DirectX®: 10
    • Hard Drive: 45 GB free space
    • Audio: DirectX®-compatible on-board
    Recommended:
    • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64bit)
    • Processor: Intel Core i5-4460 or AMD FX 4300 or better
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7800 Series with 2 GB VRAM
    • DirectX®: 11
    • Hard Drive: 70 GB free space, SSD / Hybrid HDD / SSHD storage
    • Sound: DirectX®-compatible soundcard
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.
    The macOS port of Arma 3 is considered experimental and has various limitations. Please review them before making a purchase for this platform.

Minimum:
    • OS: macOS Big Sur 11
    • Processor: Apple M1 or 2-core Intel Core i5 1.4 GHz or better
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: Intel HD Graphics 5000 or better
    • GPU Memory: 1 GB
    • Hard Drive: 45 GB

Recommended:
    • OS: macOS Big Sur 11
    • Processor: Apple M2 or 6-core Intel Core i5 3.7 GHz or better
    • Memory: 16 GB RAM
    • Graphics: AMD Radeon Pro 580X or better
    • GPU Memory: 2 GB
    • Hard Drive: 130 GB