Log på for at få personlig hjælp til Call of Duty 2.
Spansk – Spanien
Se alle 5 understøttede sprog
Steam-fællesskabsdiskussioner   Vis alle
Fællesskabsdiskussionerne stiller et fora til rådighed, hvor du kan snakke med andre brugere, der spiller det samme spil, og hvor du kan foreslå løsninger til diverse problemer. Spiludviklere holder ofte øje med disse diskussioner for at opdage fejl og mangler.

Systemkrav

Windows
macOS
    Minimumskrav: 3D-hardwareacceleratorkort påkrævet - 100% DirectX 9.0c-kompatibelt 64 MB hardwareaccelerator-grafikkort og de nyeste drivere*, engelsk version af Microsoft Windows 2000/XP, Pentium IV 1,4 GHz eller AMD Athlon XP 1700+ processor eller kraftigere, 256 MB RAM (512 MB RAM anbefalet), 100% DirectX 9.0c-kompatibelt 16-bit lydkort og de nyeste drivere, 100% Windows 2000/XP-kompatibel mus, tastatur og de nyeste drivere, 4,0 GB ukomprimeret ledig plads på harddisken (plus 600 MB til Windows 2000/XP-swapfilen)
    Multiplayer-krav:
    • Spil via internettet (TCP/IP) og LAN (TCP/IP) understøttes
    • Internetspil kræver en bredbåndsforbindelse og de nyeste drivere
    • LAN-spil kræver et netkort og de nyeste drivere
    *Vigtigt: Visse 3D-acceleratorkort, hvis chipsæt er anført her, er muligvis ikke kompatible med de 3D-accelerationsfunktioner, der benyttes i Call of Duty. Kontakt hardwareproducenten for at finde ud af, om kortet er 100% DirectX 9.0c-kompatibelt.
    Understøttede chipsæt
    • ATI Radeon 8500
    • ATI Radeon 9000
    • ATI Radeon 9200
    • ATI Radeon 9500
    • ATI Radeon 9600
    • ATI Radeon 9700
    • ATI Radeon 9800
    • ATI Radeon X300
    • ATI Radeon X550
    • ATI Radeon X600
    • ATI Radeon X700
    • ATI Radeon X800
    • ATI Radeon X850
    • nVidia GeForce 2 Ultra
    • Hele nVidia GeForce 3/Ti-serien
    • Hele nVidia GeForce 4/Ti-serien
    • Hele nVidia GeForce FX-serien
    • Hele nVidia GeForce 6-serien
    • nVidia GeForce 7-serien eller kraftigere anbefales
* Fra den 1. januar 2024 understøttes Steam-klienten kun på Windows 10 og senere udgaver.
    Minimum:
    • Supported OS: 10.12 (Sierra)
    • CPU Processor: Intel Core 2 Duo (Dual-Core)
    • CPU Speed: 1.8 GHz
    • Memory: 512 MB RAM
    • Hard Disk Space: 4 GB
    • Graphics: NVIDIA Geforce 7300 or better or ATI Radeon X1600
    • Video Memory: 128 MB VRam
    • Notice: Intel Integrated GMA 950 and Intel Integrated X3100 are unsupported video chipsets
    • Notice: Call of Duty 2 Mac is English only