Logga in för att få personlig hjälp med Call of Duty 2.
Support för denna produkt ges av:
Utgivare
Utvecklare
Engelska
Franska
Tyska
Italienska
spanska – Spanien
Se alla 5 språk som stöds
Diskussioner i Steams gemenskap   Visa alla
Gemenskapsdiskussioner erbjuder en plats där man kan prata med andra använder som spelar samma spel och föreslå lösningar på problem. Spelutvecklare övervakar ofta dessa diskussioner för att leta efter problem.

Systemkrav

Windows
macOS
    Minst: Grafikkort med 3D-acceleration krävs – 100 % DirectX 9.0c-kompatibelt grafikkort på 64 MB med acceleration och de senaste drivrutinerna*, Microsoft Windows 2000/XP, processor av typen Pentium IV 1,4 GHz eller AMD Athlon XP 1700+ eller senare, 256 MB arbetsminne (512 MB rekommenderas), 100 % DirectX 9.0c-kompatibelt 16-bitars ljudkort och de senaste drivrutinerna, 100 % Windows 2000/XP-kompatibel mus, tangentbord och de senaste drivrutinerna, 4,0 GB okomprimerat ledigt hårddiskutrymme (plus 600 MB för Windows 2000/XP växlingsfil).
    Krav för flera spelare:
    • Funktioner för Internetspel (TCP/IP) och LAN-spel (TCP/IP)
    • För Internetspel krävs bredbandsanslutning och de senaste drivrutinerna
    • För LAN-spel krävs nätverkskort och de senaste drivrutinerna.
    Viktigt! *Vissa grafikkort med 3D-acceleration som har grafikkretsarna som anges här kanske inte är kompatibla med 3D-accelerationsfunktionerna som används i Call of Duty. Kontakta maskinvarutillverkaren om du vill få 100 % kompatibilitet med DirectX 9.0c.
    Grafikkretsar som kan användas
    • ATI Radeon 8500
    • ATI Radeon 9000
    • ATI Radeon 9200
    • ATI Radeon 9500
    • ATI Radeon 9600
    • ATI Radeon 9700
    • ATI Radeon 9800
    • ATI Radeon X300
    • ATI Radeon X550
    • ATI Radeon X600
    • ATI Radeon X700
    • ATI Radeon X800
    • ATI Radeon X850
    • nVidia GeForce 2 Ultra
    • Hela nVidia GeForce 3/Ti-serien
    • Hela nVidia GeForce 4/Ti-serien
    • Hela nVidia GeForce FX-serien
    • Hela nVidia GeForce 6-serien
    • Rekommenderas: nVidia GeForce 7-serien eller senare
* Från och med den 1 januari 2024 kommer Steam-klienten endast att ha stöd för Windows 10 och senare versioner.
    Minimum:
    • Supported OS: 10.12 (Sierra)
    • CPU Processor: Intel Core 2 Duo (Dual-Core)
    • CPU Speed: 1.8 GHz
    • Memory: 512 MB RAM
    • Hard Disk Space: 4 GB
    • Graphics: NVIDIA Geforce 7300 or better or ATI Radeon X1600
    • Video Memory: 128 MB VRam
    • Notice: Intel Integrated GMA 950 and Intel Integrated X3100 are unsupported video chipsets
    • Notice: Call of Duty 2 Mac is English only
* Från och med den 15 februari 2024 kommer Steam-klienten inte längre att ha stöd för 32-bitarsspel eller macOS 10.14 eller lägre.