Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Call of Duty 2.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
saksa
italia
espanja – Espanja
Näytä kaikki 5 tuettua kieltä
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Windows
macOS
    Minimi uusimpia ohjaimia käyttävä täysin DirectX 9.0c -yhteensopiva 64 Mt:n näytönohjain*, Microsoft Windows 2000/XP, 1,4 GHz:n Pentium IV- tai Athlon XP 1700+ -suoritin, 256 Mt RAM (suositus on 512 Mt), uusimpia ohjaimia käyttävä täysin DirectX 9.0c -yhteensopiva 16-bittinen äänikortti, uusimpia ohjaimia käyttävät täysin Windows 2000/XP -yhteensopivat hiiri ja näppäimistö, 4 Gt pakkaamatonta kiintolevytilaa (sekä 600 Mt kiintolevytilaa Windows 2000/XP:n sivutustiedostoa varten)
    Moninpelivaatimukset:
    • Moninpeliä voi pelata Internetissä (TCP/IP) tai lähiverkossa (TCP/IP).
    • Internet-peli edellyttää laajakaistayhteyttä ja uusimpia ohjaimia.
    • Lähiverkkopeli edellyttää verkkokorttia ja uusimpia ohjaimia.
    *Tärkeä huomautus: Jotkin lueteltuihin piirisarjoihin perustuvat 3D-näytönohjaimet eivät ehkä tue Call of Dutyssa käytettyjä 3D-ominaisuuksia. Tarkista valmistajan käyttöoppaasta, että näytönohjain on täysin DirectX 9.0c -yhteensopiva.
    Tuetut piirisarjat
    • ATI Radeon 8500
    • ATI Radeon 9000
    • ATI Radeon 9200
    • ATI Radeon 9500
    • ATI Radeon 9600
    • ATI Radeon 9700
    • ATI Radeon 9800
    • ATI Radeon X300
    • ATI Radeon X550
    • ATI Radeon X600
    • ATI Radeon X700
    • ATI Radeon X800
    • ATI Radeon X850
    • nVidia GeForce 2 Ultra
    • kaikki nVidia GeForce 3/Ti -sarjan näytönohjaimet
    • kaikki nVidia GeForce 4/Ti -sarjan näytönohjaimet
    • kaikki nVidia GeForce FX -sarjan näytönohjaimet
    • kaikki nVidia GeForce 6 -sarjan näytönohjaimet
    • nVidia GeForce 7 -sarjan näytönohjaimia tai uudempia suositellaan.
* 1.1.24 alkaen Steam-asiakasohjelma tukee vain Windows 10:tä ja uudempia versioita.
    Minimum:
    • Supported OS: 10.12 (Sierra)
    • CPU Processor: Intel Core 2 Duo (Dual-Core)
    • CPU Speed: 1.8 GHz
    • Memory: 512 MB RAM
    • Hard Disk Space: 4 GB
    • Graphics: NVIDIA Geforce 7300 or better or ATI Radeon X1600
    • Video Memory: 128 MB VRam
    • Notice: Intel Integrated GMA 950 and Intel Integrated X3100 are unsupported video chipsets
    • Notice: Call of Duty 2 Mac is English only
* 15.2.24 alkaen Steam-asiakasohjelma ei tue enää 32-bittisiä pelejä tai macOS-versiota 10.14 tai vanhempia.