Log på for at få personlig hjælp til Left 4 Dead 2.
Grænseflade Lyd Undertekster
Dansk
Engelsk
Hollandsk
Finsk
Koreansk
Norsk
Polsk
Portugisisk – Portugal
Spansk – Spanien
Svensk
Traditionelt kinesisk
Ungarsk
Tyrkisk
Bulgarsk
Tjekkisk
Græsk
Portugisisk – Brasilien
Rumænsk
Spansk – Latinamerika
Thai
Ukrainsk
Vietnamesisk
Se alle 28 understøttede sprog
Steam-fællesskabsdiskussioner   Vis alle
Fællesskabsdiskussionerne stiller et fora til rådighed, hvor du kan snakke med andre brugere, der spiller det samme spil, og hvor du kan foreslå løsninger til diverse problemer. Spiludviklere holder ofte øje med disse diskussioner for at opdage fejl og mangler.

Systemkrav

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • Styresystem *: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP
    • Processor: Pentium 4 3.0GHz
    • Hukommelse: 2 GB RAM
    • Grafik: Video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
    • DirectX: Version 9.0c
    • Diskplads: 13 GB tilgængelig plads
    • Lydkort: DirectX 9.0c compatible sound card
    Anbefalet:
    • Styresystem *: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP
    • Processor: Intel core 2 duo 2.4GHz
    • Hukommelse: 2 GB RAM
    • Grafik: Video Card Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600 or better
    • DirectX: Version 9.0c
    • Diskplads: 13 GB tilgængelig plads
    • Lydkort: DirectX 9.0c compatible sound card
* Fra den 1. januar 2024 understøttes Steam-klienten kun på Windows 10 og senere udgaver.
    Minimum:
    • Styresystem: MacOS 10.7
    • Processor: Dual core Intel processor, 2GHz or better
    • Hukommelse: 2 GB RAM
    • Grafik: ATI Radeon 2400 or higher / NVIDIA 8600M or higher / Intel HD Graphics 3000
    • Diskplads: 13 GB tilgængelig plads
    • Yderligere bemærkninger: Not supported: OS X 10.5.x, ATI X1600 or X1900 graphics, NVIDIA GeForce 7 graphics or Intel graphics less than Intel HD 3000.
* Fra den 15. februar 2024 ophører understøttelsen af 32-bit spil og macOS 10.14 og tidligere i Steam-klienten.
    Minimum:
    • Styresystem: Ubuntu 12.04
    • Processor: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz
    • Hukommelse: 2 GB RAM
    • Grafik: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600 (Graphic Drivers: nVidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1
    • Diskplads: 13 GB tilgængelig plads
    • Lydkort: OpenAL Compatible Sound Card