Logg inn for å få tilpasset hjelp med Left 4 Dead 2.
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk
Engelsk
Dansk
Nederlandsk
Finsk
Japansk
Koreansk
Polsk
Portugisisk – Portugal
Spansk – Spania
Svensk
Tradisjonell kinesisk
Ungarsk
Tyrkisk
Bulgarsk
Tsjekkisk
Gresk
Portugisisk – Brasil
Rumensk
Spansk – Latin-Amerika
Thai
Ukrainsk
Vietnamesisk
Se alle 28 støttede språk
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • OS *: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP
    • Prosessor: Pentium 4 3.0GHz
    • Minne: 2 GB RAM
    • Grafikk: Video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
    • DirectX: Versjon 9.0c
    • Lagring: 13 GB tilgjengelig plass
    • Lydkort: DirectX 9.0c compatible sound card
    Anbefalt:
    • OS *: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP
    • Prosessor: Intel core 2 duo 2.4GHz
    • Minne: 2 GB RAM
    • Grafikk: Video Card Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600 or better
    • DirectX: Versjon 9.0c
    • Lagring: 13 GB tilgjengelig plass
    • Lydkort: DirectX 9.0c compatible sound card
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.
    Minimum:
    • OS: MacOS 10.7
    • Prosessor: Dual core Intel processor, 2GHz or better
    • Minne: 2 GB RAM
    • Grafikk: ATI Radeon 2400 or higher / NVIDIA 8600M or higher / Intel HD Graphics 3000
    • Lagring: 13 GB tilgjengelig plass
    • Tilleggsmerknader: Not supported: OS X 10.5.x, ATI X1600 or X1900 graphics, NVIDIA GeForce 7 graphics or Intel graphics less than Intel HD 3000.
* Fra og med den 15. februar 2024 kommer ikke Steam-klienten til å støtte 32-biters spill, eller macOS 10.14 eller lavere.
    Minimum:
    • OS: Ubuntu 12.04
    • Prosessor: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz
    • Minne: 2 GB RAM
    • Grafikk: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600 (Graphic Drivers: nVidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1
    • Lagring: 13 GB tilgjengelig plass
    • Lydkort: OpenAL Compatible Sound Card