Steam Support
Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor Left 4 Dead 2.
Het spijt ons te horen dat je problemen met dit spel ondervindt.
Hier is informatie van de winkel en de community waar je hopelijk een oplossing kunt vinden.
Ondersteuning voor dit product wordt geleverd door:
Uitgever
Ontwikkelaar
Interface Spraak Ondertiteling
Nederlands
Engels
Deens
Fins
Frans
Duits
Italiaans
Japans
Koreaans
Noors
Pools
Portugees - Portugal
Russisch
Chinees (vereenvoudigd)
Spaans - Spanje
Zweeds
Chinees (traditioneel)
Hongaars
Turks
Bulgaars
Tsjechisch
Grieks
Braziliaans-Portugees
Roemeens
Spaans - Latijns-Amerika
Thai
Oekraïens
Vietnamees
Alle 28 ondersteunde talen weergeven
Steam Community-discussies   Alles weergeven
In communitydiscussies kun je praten met andere gebruikers die het spel spelen en oplossingen voor problemen voorstellen. Spelontwikkelaars houden deze discussies vaak in de gaten om problemen op te merken.

Systeemeisen

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • Besturingssysteem *: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP
    • Processor: Pentium 4 3.0GHz
    • Geheugen: 2 GB RAM
    • Grafische kaart: Video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
    • DirectX: Versie 9.0c
    • Opslagruimte: 13 GB beschikbare ruimte
    • Geluidskaart: DirectX 9.0c compatible sound card
    Aanbevolen:
    • Besturingssysteem *: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP
    • Processor: Intel core 2 duo 2.4GHz
    • Geheugen: 2 GB RAM
    • Grafische kaart: Video Card Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600 or better
    • DirectX: Versie 9.0c
    • Opslagruimte: 13 GB beschikbare ruimte
    • Geluidskaart: DirectX 9.0c compatible sound card
* Vanaf 1 januari 2024 ondersteunt de Steam-client alleen Windows 10 en latere versies.
    Minimum:
    • Besturingssysteem: MacOS 10.7
    • Processor: Dual core Intel processor, 2GHz or better
    • Geheugen: 2 GB RAM
    • Grafische kaart: ATI Radeon 2400 or higher / NVIDIA 8600M or higher / Intel HD Graphics 3000
    • Opslagruimte: 13 GB beschikbare ruimte
    • Aanvullende opmerkingen: Not supported: OS X 10.5.x, ATI X1600 or X1900 graphics, NVIDIA GeForce 7 graphics or Intel graphics less than Intel HD 3000.
* Vanaf 15 februari 2024 ondersteunt de Steam-client niet langer de 32-bitsversie van spellen of macOS 10.14 of lager.
    Minimum:
    • Besturingssysteem: Ubuntu 12.04
    • Processor: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz
    • Geheugen: 2 GB RAM
    • Grafische kaart: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600 (Graphic Drivers: nVidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1
    • Opslagruimte: 13 GB beschikbare ruimte
    • Geluidskaart: OpenAL Compatible Sound Card