Steamin tuki
Asian käsittelyssä esiintyi virhe. Kokeile muutaman minuutin päästä uudestaan.
Steamin tuki
Valitsit ongelmaksi: Steam on laskuttanut minua ostoksista, joita en ole tehnyt
Minulla on Steam-tili Minulla ei ole Steam-tiliä Jokin muu maksuongelma
Pudota tiedostot tänne liittääksesi ne tukipyyntöösi
Anna meille sähköpostiosoite jonka avulla voimme keskustella kanssasi.
Kerro meille tarkemmin näistä veloituksista, jotta voimme tutkia niitä.
Esim: +### #########
 
Esim. 7124
Esim. 7124
Esim. 7124
Esim: 29.99
 
Esim: 563342394306710014
Jos tahdot liittää tiedoston tai kuvankaappauksen tukipyyntöösi, käytä siihen Steam-sovellusta tai päivitä nettiselaimesi.
Hae tiedostoa liittääksesi se tai vedä ja pudota se tänne.
Peruuta