Je hebt het probleem geselecteerd: Er zijn kosten voor Steam gemaakt die niet van mij komen
Ik heb een Steam-account Ik ben geen Steam-gebruiker Ik heb een ander betaalprobleem
Zet hier bestanden neer die je aan je verzoek wilt toevoegen
Geef ons je e-mailadres zodat we met je kunnen communiceren.
Vertel ons over de kosten zodat we ze voor je kunnen onderzoeken.
Bijv.: +# ##########
Bijv.: 7124
Bijv.: 7124
Bijv.: 7124
Bijv.: 29,99

Bijv.: 563342394306710014
Als je een bestand of screenshot wil toevoegen aan je hulpverzoek, gebruik de Steam client of werk je webbrowser bij.