Steam Support
Ett fel uppstod vid hanteringen av denna begäran. Vänta i några minuter och försök igen.
Steam Support
Du har valt problemet: Jag har avgifter från Steam som jag inte har gjort
Jag har ett Steam-konto Jag använder inte Steam Jag har ett annat betalningsproblem
Släpp filer här för att bifoga dem till din begäran
Ange din e-postadress så att vi kan kommunicera med dig.
Berätta oss om kostnaderna så att vi kan utreda dem för dig.
T.ex: +# ##########
Ex: 7124
Ex: 7124
Ex: 7124
Ex: 29.99
 
Ex: 563342394306710014
Om du vill bifoga en fil eller skärmdump med din hjälpförfrågan, använd Steam-klienten eller uppdatera din webbläsare.
Bläddra efter en fil eller dra och släpp här för att bifoga.
Avbryt