Je selecteerde het onderwerp: Ik heb een probleem met de gezinsweergave

STEAM

GEZINSWEERGAVE

ONDERSTEUNING

Gezinsweergave
We begrijpen dat elk gezin z'n eigen aanpak heeft wat betreft regels en limieten wanneer het op media, entertainment en spellen aankomt. We hopen dat de meeste gezinnen samen over deze problemen discussiëren en het eens kunnen zijn over wat realistisch en eerlijk is. Met de gezinsweergave introduceert Steam een nieuwe manier waarop ouders en gezinnen samen hun eigen regels kunnen bepalen.

Je kunt de gezinsweergave gebruiken om de toegang van een account tot een bepaald deel van diens inhoud en functies te limiteren, of het account nou van jezelf of je kind is. Met de gezinsweergave kunnen toegang tot de Steam-winkel en inhoud of functies van de Steam-bibliotheek, -community en -vrienden worden geblokkeerd door een extra PIN te vereisen.

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van de gezinsweergavemodus kun je onze veelgestelde vragen over de gezinsweergave lezen voor meer informatie. Neem gerust contact met ons op als je verdere vragen hebt.
Ik moet de instellingen voor de gezinsweergave beheren Veelgestelde vragen over Gezinsweergave