Du valgte problemet: Jeg har problemer med familiedeling

STEAMS

FAMILIEDELING AV BIBLIOTEK

KUNDESTØTTE

Familiedeling av bibliotek
Steams familiedeling av bibliotek lar familiemedlemmer og deres gjester spille hverandres spill mens de oppnår egne prestasjoner og lagrer egen fremgang på Steam Cloud.

Hvis du har problemer med å bruke familiedeling, gå gjerne gjennom brukerveiledningen til familiedeling av bibliotek for mer informasjon. Kontakt oss gjerne om du har andre spørsmål.
Brukerveiledningen til familiedeling av bibliotek Behandle familiedeling av bibliotek