Du valgte problemet: Steam-klienten crasher
Steam-klient
Andre programmer på computeren kan forstyrre Steam. Gennemgå venligst vores ofte stillede spørgsmål om programmer, der kan forstyrre Steam.

Hvis du fortsat har problemer med Steam-klienten, bedes du kontakte Steam Support for at få yderligere hjælp.
Generel fejlfinding af Steam-klienten Programmer, der kan forstyrre Steam
Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Trin 1
  • Tag et skærmbillede af enhver fejlbesked, du ser. Klik her for at få hjælp til at tage et skærmbillede.

• Vedhæft de oprettede filer til din hjælpeanmodning.
Trin 2
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.