Je hebt het probleem geselecteerd: De Steam-client crasht
Steam-client
Andere programma's op je computer kunnen een conflict veroorzaken met Steam. Bekijk onze veelgestelde vragen over programma's die Steam kunnen belemmeren.

Als je problemen met de Steam-client blijft ondervinden, neem dan contact op met Steam Support voor verdere hulp.
Algemene probleemoplossing Steam-client Programma's die Steam kunnen verstoren
Zet hier bestanden neer die je aan je verzoek wilt toevoegen
Stap 1
Stap 2
Als je een bestand of screenshot wil toevoegen aan je hulpverzoek, gebruik de Steam client of werk je webbrowser bij.