Valitsit ongelmaksi: Steam-sovellus kaatuu
Steam-sovellus
Tietokoneesi muut ohjelmat voivat häiritä Steamin toimintaa. Tutustu ohjeisiin Steamin toimintaa häiritsevistä ohjelmista.

Mikäli ongelmasi Steam-sovelluksen kanssa jatkuvat, ota yhteyttä Steamin tukeen saadaksesi apua.
Steam-ohjelman yleisiä vianratkaisukeinoja Ohjelmat, jotka voivat häiritä Steamiä
Pudota tiedostot tänne liittääksesi ne tukipyyntöösi
Vaihe 1
  • Ota kuvankaappaus näkemistäsi virheistä. Klikkaa tästä saadaksesi apua kuvankaappauksen ottamisessa.

• Liitä luomasi tiedostot tukipyyntöösi.