Steam Support
Ett fel uppstod vid hanteringen av denna begäran. Vänta i några minuter och försök igen.
Steam Support
Du har valt problemet: Steam-klienten krashar
Steam-klient
Andra program på din dator kan störa Steam. Läs vår artikel om program som kan störa Steam.

Om du fortsätter att ha problem med Steam-klienten, kontakta Steam Support för att få mer hjälp.
Allmän felsökning för Steam-klienten Program som kan störa Steam
Släpp filer här för att bifoga dem till din begäran
Steg 1
Steg 2
Om du vill bifoga en fil eller skärmdump med din hjälpförfrågan, använd Steam-klienten eller uppdatera din webbläsare.
Bläddra efter en fil eller dra och släpp här för att bifoga.
Avbryt