Je selecteerde het onderwerp: Ik ondervind problemen met Steam Cloud

STEAM

STEAM CLOUD

ONDERSTEUNING

Steam Cloud

Met Steam Cloud kunnen spellen en de client cloudopslag die door Steam wordt gehost gebruiken. Spellen kunnen Steam Cloud gebruiken voor de opslag van vele soorten gegevens, waaronder spelinstellingen, opslagbestanden, profielstatistieken en andere gebruikersspecifieke delen.

Als je een probleem met Steam Cloud ondervindt, kun je de veelgestelde vragen hieronder lezen voor probleemoplossingsinformatie. Je kunt ook een ticket bij Steam Support indienen.

Veelgestelde vragen over Steam Cloud