Du valgte problemet: Jeg har problemer med Steam Cloud

STEAMS

STEAM CLOUD

KUNDESTØTTE

Steam Cloud

Med Steam Cloud kan spill og klienten utnytte skylagring, som lagres på Steam. Spill kan bruke Steam Cloud til å lagre mange forskjellige typer data, slik som spillinnstillinger, lagringsfiler, profilstatistikk og andre brukerspesifikke filer.

Hvis du har et problem med Steam Cloud, kan du finne feilsøkingsinformasjon i ofte stilte spørsmål nedenfor. Du kan også sende inn en forespørsel til Steams kundestøtte.

Ofte stilte spørsmål om Steam Cloud
Slipp filer her for å vedlegge dem i forespørselen
Hvis du vil legge ved en fil eller et skjermbilde i støtteforespørselen, bruk Steam-klienten eller oppdater nettleseren.
Velg en fil som skal legges ved, eller dra og slipp filer hit.
Avbryt