Valitsit ongelmaksi: Minulla on ongelmia Steam Cloudin kanssa

STEAM

STEAM CLOUD

TUKI

Steam Cloud

Steam Cloud -pilvipalvelu mahdollistaa peleille ja sovelluksille Steamin isännöimän tallennustilan käytön. Pelit voivat tallentaa Steamin pilveen erityyppistä dataa: peliasetuksia, pelejä, profiilitilastoja ja muita käyttäjäkohtaisia hetkiä.

Jos sinulla on Steamin pilvipalvelun kanssa ongelmia, varmista, että olet lukenut alta vianetsinnän usein kysytyt kysymykset. Voit myös lähettää tukipyynnön Steamin tuelle.

Steam Cloud UKK