Du har valt problemet: Jag har problem med Steam Guard
Steam Guard
Steam Guard är ytterligare en säkerhetsnivå som kan tillämpas på ditt Steam-konto. Den första säkerhetsnivån är dina inloggningsuppgifter: ditt Steam-kontos namn och lösenord. Med Steam Guard läggs en andra säkerhetsnivå till på ditt konto, som gör det svårare för ditt Steam-konto att hamna i fel händer.

Om du har problem när du använder Steam Guard, se vår FAQ om Steam Guard för mer information. Kontakta oss gärna om du har fler frågor.
Steam Guard FAQ Hantera Steam Guard-inställningar Jag får ingen Steam Guard-kod