Du valgte problemet: Jeg har problemer med Steam Guard
Steam Guard
Steam Guard er et ekstra sikkerhedsniveau, som kan påføres din Steam-konto. Det første sikkerhedsniveau på din konto er dine loginoplysninger: dit Steam-kontonavn og din adgangskode. Med Steam Guard påføres endnu et ekstra sikkerhedsniveau til din konto, hvilket gør det sværere for din Steam-konto at havne i de forkerte hænder.

Hvis du har problemer med Steam Guard, bedes du gennemgå vores ofte stillede spørgsmål om Steam Guard for at få mere information. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.
Ofte stillede spørgsmål om Steam Guard Administrer Steam Guard-indstillinger Jeg modtager ikke en Steam Guard-kode
Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.