Du valgte problemet: Jeg har problemer med Steam Guard
Steam Guard
Steam Guard er et ekstra lag med sikkerhet som kan brukes for Steam-kontoen. Det første laget med kontosikkerhet er innloggingsinformasjonen: Steam-kontonavnet og passordet. Med Steam Guard brukes det også et ekstra lag med kontosikkerhet som gjør det vanskeligere for Steam-kontoen å havne i feil hender.

Hvis du har problemer med å bruke Steam Guard, gå gjerne gjennom ofte stilte spørsmål om Steam Guard for mer informasjon. Kontakt oss gjerne om du har andre spørsmål.
Ofte stilte spørsmål om Steam Guard Behandle Steam Guard-innstillinger Jeg mottar ikke en Steam Guard-kode