Du valgte problemet: Jeg har et spørgsmål angående fjernet eller skjult indhold

STEAM

FÆLLESSKAB

SUPPORT

Spørgsmål angående fjernet eller skjult indhold

Hvis du for nylig har fået indhold fjernet eller skjult af Steams moderatorer, kan du bruge formularen nedenfor til at anmode om mere information eller til at anke beslutningen.

Vi opfordrer dig til at gennemgå retningslinjer for fællesskabet og fællesskabsindhold nedenfor for at sikre, at du kender til reglerne, vores moderatorer bruger, når de evaluerer indhold. Hvis indholdet overtrådte nogen som helst af disse retningslinjer, bliver anken afvist.

Retningslinjer for fællesskabet og fællesskabsindhold
Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.