Du valgte problemet: Jeg har et spørmål om fjernet eller skjult innhold

STEAMS

SAMFUNNET

KUNDESTØTTE

Spørsmål om fjernet eller skjult innhold

Hvis du nylig har fått fjernet eller skjult innhold av Steams moderatorer, kan du bruke skjemaet nedenfor for å be om mer informasjon eller anke avgjørelsen.

Vi oppfordrer deg til å gå gjennom retningslinjene for samfunnet og innhold nedenfor, slik at du får en forståelse for reglene som moderatorene våre bruker til å evaluere innhold. Hvis innholdet bryter med disse retningslinjene, blir anken avslått.

Retningslinjer for samfunnet og innhold