Valitsit ongelmaksi: Minulla on kysyttävää poistetusta tai piilotetusta sisällöstä

STEAM

YHTEISÖ

TUKI

Kysymyksiä poistetusta tai piilotetusta sisällöstä

Jos Steamin valvojat ovat viimeaikoina poistaneet tai piilottaneet tuottamaasi sisältöä, voit käyttää alapuolen lomaketta saadaksesi tarkempia tietoja syistä tai tehdäksesi valituksen.

Varmistathan ensin, että olet lukenut ja ymmärtänyt ne yhteisöä ja yhteisösisältöä koskevat ohjeet, joiden perusteella valvojat arvioivat sisällön laatua. Jos poistettu sisältö rikkoo yhteisön ja yhteisösisällön sääntöjä, valitus hylätään.

Yhteisön ja yhteisösisällön säännöt