Je selecteerde het onderwerp: Ik heb een vraag over verwijderde of verborgen inhoud

STEAM

COMMUNITY

ONDERSTEUNING

Vragen over verwijderde of verborgen inhoud

Als er onlangs inhoud is verwijderd of verborgen door Steam-moderators, dan kun je het formulier hieronder gebruiken om meer informatie op te vragen of tegen de beslissing in beroep te gaan.

We moedigen je aan om de regels en richtlijnen voor inhoud en de community hieronder te bekijken om er zeker van te zijn dat je weet welke regels moderators gebruiken om inhoud te beoordelen. Als de inhoud in strijd is met deze richtlijnen wordt elk hoger beroep hiertegen afgewezen.

Community- en inhoudsrichtlijnen