Hvad gør jeg, hvis jeg ikke modtager en Steam Guard-email, når jeg bliver bedt om adgangskoden?

Steam Guard-emails sendes til din Steam-kontos seneste registrede email-adresse.

Hvis du ikke modtager Steam Guard-emails:

• Bekræft at du tilgår den email-adresse, som din Steam-konto er registreret med.

• Tjek din emails spamfilter for at sikre, at meddelelsen ikke er blevet markeret som spam

• Tilføj support@steampowered.com og noreply@steampowered.com til dine kontakter eller pålidelige afsendere i din email-klient.

• Vent op til 30 minutter på at emailen leveres. Selvom Steam sender Steam Guard-koden med det samme, kan der opleves en forsinkelse med visse emailudbydere afhængigt af deres serverbelastning og behandlingstider. Hvis du efter 30 minutter ikke har modtaget emailen, bedes du forsøge at logge ind igen for at modtage en ny Steam Guard-kode.

Hvis du ikke modtager nogen Steam Guard-emails, bedes du bekræfte, at den korrekte email-adresse er tilknyttet din konto:
Bekræft og opdater min email-adresse
Jeg har flere Steam Guard-spørgsmål

For flere oplysninger om Steam Guard så besøg venligst Steam Guard-supportsiden.