Hvad gør jeg, hvis jeg ikke modtager en e-mail fra Steam Guard, når jeg bliver bedt om adgangskoden?

E-mails fra Steam Guard sendes til din Steam-kontos sidst registrerede e-mailadresse.

Hvis du ikke modtager e-mails fra Steam Guard:

• Bekræft at du tilgår den e-mailadresse, som din Steam-konto er registreret med.

• Tjek din e-mails spamfilter for at sikre, at meddelelsen ikke er blevet markeret som spam

• Tilføj support@steampowered.com og noreply@steampowered.com til dine kontakter eller afsendere, som du har tillid til, i din e-mailklient.

• Vent på e-mailen i op til 30 minutter. Selvom Steam sender Steam Guard-koden med det samme, kan der være en forsinkelse med visse e-mailudbydere afhængigt af deres serverbelastning og behandlingstider. Hvis du efter 30 minutter ikke har modtaget e-mailen, bedes du forsøge at logge på igen for at modtage en ny Steam Guard-kode.

Hvis du ikke modtager nogen e-mails fra Steam Guard, bedes du bekræfte, at den korrekte e-mailadresse er tilknyttet din konto:
Bekræft og opdater min e-mailadresse
Jeg har flere Steam Guard-spørgsmål

For flere oplysninger om Steam Guard så besøg venligst Steam Guard-supportsiden.