Steam-point

Når du foretager et køb på Steam, får du Steam-point baseret på, hvor meget du bruger. Point kan indløses i pointbutikken til forskelligt fællesskabsindhold.

Hvis du har et problem med Steam-point, skal du først læse de ofte stillede spørgsmål nedenfor, da du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål om systemet der. Du kan også tjekke din historik over Steam-point, som inkluderer en udtømmende log over alle point, du har optjent og brugt, samt en liste over belønninger, du har låst op for.

Hvis du stadigvæk har problemer med dine point eller Steam-pointbutikken, skal du indsende en hjælpeanmodning, som beskriver problemet i detaljer.

Ofte stillede spørgsmål om Steam-point Besøg pointbutikken Se historik over Steam-point
Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.