Steam-poeng

Når du kjøper noe på Steam, får du Steam-poeng basert på hvor mye du bruker. Poeng kan løses inn i poengbutikken mot diverse samfunnsinnhold.

Hvis du har et problem med Steam-poeng, sørg for at du først leser ofte stilte spørsmål nedenfor, da de besvarer de vanligste spørsmålene om systemet. Du kan også sjekke Steam-poenghistorikken, som inneholder en omfattende historikk over alle poengene du har tjent og brukt, sammen med en liste over belønninger du har låst opp.

Hvis du fremdeles har problemer med poengene eller Steams poengbutikk, kan du sende inn en støtteforespørsel, som beskriver problemet i detalj.

Ofte stilte spørsmål om Steam-poeng Besøk poengbutikken Vis Steam-poenghistorikken