Steam-pisteet

Kun teet ostoksen Steamissä, saat käyttämäsi summan perusteella Steam-pisteitä. Niillä voi lunastaa pistekaupassa monenlaista yhteisösisältöä.

Jos sinulla on ongelmia Steam-pisteiden kanssa, lue ensin alta löytyvät usein kysytyt kysymykset. Niistä löytyy vastauksia järjestelmän yleisimpiin ongelmiin. Voit tarkastella myös Steam-pistehistoriaasi, josta näet kattavan historian ansaitsemistasi ja käyttämistäsi pisteistä sekä listan avatuista palkinnoista.

Jos sinulla on yhä kysyttävää pisteistä tai Steam-pistekaupasta, kuvaile ongelma tarkkaan ja avaa tukipyyntö.

Steam-pisteiden UKK Käy pistekaupassa Näytä Steam-pistehistoria