Du valgte problemet: Jeg har problemer med min Steam Guard-mobilauthenticator

STEAM

MOBILAUTHENTICATOR

SUPPORT

Steams mobil-app og Steam Guard-mobilauthenticator
Steam Guard-mobilauthenticatoren er en funktion i Steam-mobilapp'en, som påfører et ekstra sikkerhedsniveau til din Steam-konto. Authenticatoren genererer en kode, som du skal indtaste hver gang, du logger på din Steam-konto. Koden skifter hvert 30. sekund, kan kun bruges én gang og kan ikke gættes.

Hvis du har problemer med at bruge Steam Guard-mobilauthenticatoren, bedes du gennemgå vores ofte stillede spørgsmål om Steam Guard-mobilauthenticatoren for at få mere information. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.

Mere information om at deltage i betaen til den nye Steam-mobilapp kan findes i denne Steam-gruppe.
Ofte stillede spørgsmål om Steam Guard-mobilauthenticatoren Jeg slettede eller har mistet min Steam Guard-mobilauthenticator
Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.
Vælg en fil der skal vedhæftes eller træk filer hertil.
Annuller