Valitsit ongelmaksi: Minulla on ongelmia Steam Guard -mobiilivarmenteen kanssa

STEAM

MOBIILIVARMENNE

TUKI

Steam-mobiilisovellus & Steam Guard -mobiilivarmenne
Steam Guard -mobiilivarmenne on Steamin mobiilisovelluksen osa, joka tarjoaa lisäturvaa Steam-tilillesi. Varmenne luo koodin, jonka sinun tulee antaa joka kerta kirjautuessasi sisään Steam-tilillesi. Koodi vaihtuu 30 sekunnin välein, sen voi käyttää vain kerran eikä sitä pysty arvaamaan.

Mikäli sinulla on ongelmia Steam Guard -mobiilivarmenteen kanssa, tutustu Steam Guard -mobiilivarmenteen usein kysyttyihin kysymyksiin saadaksesi lisätietoja. Voit myös ottaa yhteyttä Steamin tukeen, jos sinulla on lisää kysymyksiä.
Steam Guard -mobiilivarmenteen UKK Poistin tai kadotin Steam Guard -mobiilivarmenteeni