Du valgte problemet: Jeg har problemer med mobilenheten for Steam Guard-autentisering

STEAMS

MOBILENHETEN FOR AUTENTISERING

KUNDESTØTTE

Steams mobilapp og mobilenhet for Steam Guard-autentisering
Mobilenhet for Steam Guard-autentisering er en funksjon i Steams mobilapp som gir et ekstra lag med sikkerhet for Steam-kontoen. Autentiseringsenheten genererer en kode som du må skrive inn hver gang du logger inn på Steam-kontoen. Koden endres hvert 30. sekund, kan kun brukes én gang og kan ikke gjettes.

Hvis du har problemer med å bruke mobilenheten for Steam Guard-autentisering, gå gjerne gjennom ofte stilte spørsmål for mer informasjon. Kontakt oss gjerne om du har andre spørsmål.

Gå til denne Steam-gruppen for informasjon om deltakelse i betaen til den nye Steam-mobilappen.
Ofte stilte spørsmål om mobilenheten for Steam Guard-autentisering Jeg slettet eller mistet mobilenheten for Steam Guard-autentisering
Slipp filer her for å vedlegge dem i forespørselen
Hvis du vil legge ved en fil eller et skjermbilde i støtteforespørselen, bruk Steam-klienten eller oppdater nettleseren.
Velg en fil som skal legges ved, eller dra og slipp filer hit.
Avbryt