Je selecteerde het onderwerp: Ik heb een probleem met de mobiele Steam Guard-authenticator

STEAM

MOBIELE AUTHENTICATOR

ONDERSTEUNING

Mobiele Steam-app en mobiele Steam Guard-authenticator
De mobiele Steam Guard-authenticator is een functie van de mobiele Steam-app die een extra beveiligingsniveau voor je Steam-account biedt. De authenticator genereert een code die je iedere keer als je inlogt op je Steam-account moet invullen. De code verandert elke 30 seconden, kan slechts één keer gebruikt worden en is niet te raden.

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van de mobiele Steam Guard-authenticator kun je onze veelgestelde vragen over de mobiele Steam Guard-authenticator lezen voor meer informatie. Neem gerust contact met ons op als je verdere vragen hebt.

Ga voor meer informatie over het deelnemen aan de bèta van de nieuwe mobiele Steam-app naar deze Steam-groep.
Veelgestelde vragen mobiele Steam Guard-authenticator Ik heb mijn mobiele Steam Guard-authenticator verwijderd of ben deze verloren