Fel: Duplicerad CD-nyckel
Ett felmeddelande om duplicerad CD-nyckel innebär att den CD-nyckel du försöker registrera redan har använts på ett annat Steam-konto. Nyckeln kan inte registreras igen.

Om du får detta problem med en CD-nyckel köpt från detaljhandel, så kommer du behöva kontakta återförsäljaren som sålde dig nyckeln. Steam Support kan inte dela ut ersättningsnycklar.

För mer information angående CD-nycklar från butiker, var god se denna FAQ.