Du valgte problemet: Jeg kan ikke logge på Steam-klienten
Steam-klient
Steam-klienten tilgår din Steam-konto anderledes end webbrowseren gør. Gennemgå venligst vores ofte stillede spørgsmål om fejlfinding af netværksforbindelse for at sikre, at din netværkskonfiguration er kompatibel med Steam.

Andre programmer på computeren kan forstyrre Steam. Gennemgå venligst vores ofte stillede spørgsmål om programmer, der kan forstyrre Steam.

Hvis du fortsat har problemer med at forbinde til Steam, kan det være, at Steam er under vedligeholdelse, eller at der er et problem med dit lokale netværk eller din internetudbyder. I dette tilfælde kan det være, at du skal vente nogle timer og prøve igen.
Fejlfinding af netværksforbindelse Programmer, der kan forstyrre Steam
Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Trin 1
  • Tag et skærmbillede af enhver fejlbesked, du ser. Klik her for at få hjælp til at tage et skærmbillede.

• Vedhæft de oprettede filer til din hjælpeanmodning.
Trin 2
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.