Valitsit ongelmaksi: En pysty kirjautumaan Steam-asiakasohjelmaan
Steam-sovellus
Steam-sovellus käyttää Steam-käyttäjätiliäsi eri tavalla kuin verkkoselain. Tutustu verkkoyhteyden vianmääritysohjeisiin varmistaaksesi verkkoasetuksiesi yhteensopivuuden Steamin kanssa.

Muut ohjelmat voivat häiritä Steamin toimintaa. Tutustu ohjeisiin Steamin toimintaa häiritsevistä ohjelmista.

Mikäli yhteysongelmasi Steamiin jatkuvat, tämä saattaa johtua Steamin huoltokatkoksesta, tai paikallisella verkollasi tai internet-palveluntarjoajallasi on ongelmia yhdistää Steamin palvelimiin. Näissä tapauksissa voit yrittää uudelleen muutaman tunnin kuluttua.
Verkkoyhteyden vianmääritys Ohjelmat, jotka voivat häiritä Steamiä
Pudota tiedostot tänne liittääksesi ne tukipyyntöösi
Vaihe 1
  • Ota kuvakaappaus näkemistäsi virheistä. Klikkaa tästä saadaksesi apua kuvakaappauksen ottamisessa.

• Liitä luomasi tiedostot tukipyyntöösi.