Je selecteerde het onderwerp: Ik kan niet inloggen in de Steam-client
Steam-client
De Steam-client benadert je Steam-account op een andere manier dan je webbrowser. Bekijk ons artikel met veelgestelde vragen over het oplossen van netwerkproblemen om je ervan te verzekeren dat je netwerkconfiguratie compatibel is met Steam.

Andere programma's op je computer kunnen problemen met Steam veroorzaken. Bekijk ons artikel met veelgestelde vragen over programma's die Steam kunnen hinderen.

Als je problemen blijft ondervinden met het verbinden met Steam, dan kan het zijn dat er onderhoud aan Steam wordt uitgevoerd of dat er een probleem met je lokale netwerk of ISP is. In dit geval kun je het beste een paar uur wachten en het opnieuw proberen.
Netwerkproblemen oplossen Programma's die Steam kunnen verstoren
Zet hier bestanden neer die je aan je verzoek wilt toevoegen
Stap 1
Stap 2